Święta Wielkanocne to czas wspólnego przeżywania i zacieśniania więzi, warto więc pewną ich cząstkę wnieść również do własnej firmy. W związku z tym firma BISTRO SMAK CATERING pragnie zaproponować Państwu organizację imprezy o charakterze świątecznym. Tradycyjne potrawy i odpowiedni klimatyczny wystrój sprawiają, że każdy pracownik poczuje się w Państwa firmie jak w domu. Zachęcamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą.

 

MENU WIELKANOCNE 

            Przekąski                 

    * Śledzik w śmietanie………………………….. 4,50 zł    
* Śledzik w oleju z cebulką……………….4,50 zł 
* Jajko w majonezie oprószone szczypiorkiem………………………………..3,00 zł
* Jajka faszerowane pieczarką………..3,50 zł
* Jajka faszerowane pastą z wędzonego łososia………………………………3,50 zł
* Ryba po grecku…………………………………. 7,00 zł
* Sałatka jarzynowa…………………………….  6,00 zł
* Tymbaliki drobiowe……………………………6,00 zł
* Roladki z szynki faszerowane musem jajecznym………………………… 5,00 zł
                                                                                            * Schab ze śliwką w maladze………………………………………….8,00 zł
                                                                                            * Kruche babeczki z pastą łososiową, jajeczną lub ziołową………..3,50 zł
                                                                                            *Mini kanapeczki wielkanocne z :………………………………..3,50 zł
                                                                                                                             – jajkiem i śledzikiem
                                                                                                                             – łososiem, jajkiem i pastą ziołową
                                                                                                                             – serkiem pleśniowym i suszonymi pomidorami

Dania na ciepło

  * Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajem…………………………..7,00 zł
  * Zupa chrzanowa………………………………7,00 zł  
  * Schab w sosie śliwkowym………11,00 zł 
   * Karczek pieczony w sosie grzybowym……………………………..11,00 zł
   * Łosoś w śmietanie lub na szpinaku……………………………………..14,00 zł
  * Złocista roladka z indyka z serkiem i papryką……………..11,00 zł
                                                                                                                       *Dodatki do wybory: ……………………..3,00 zł
                                                                                    ziemniaki /  puree ziemniaczane / pieczone ziemniaki / ryż / kasza gryczana
                                                                                                   * Surówki lub warzywa na ciepło…………………….3,00 zł

Ciasta 

 * Sernik z bakaliami…………………..6,00 zł
 * Mazurek wielkanocny…………..6,00 zł
 * Babka piaskowa………………………..6,00 zł
 ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Cena zawiera: naczynia jednorazowe, dowóz potraw. Istnieje możliwość organizacji cateringu wraz z wypożyczeniem zastawy stołowej, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego obsługę kelnerską (oferta wg.indywidualnych ustaleń)
 
 Zachęcamy do kontaktu: tel. 504 247 360 lub e-mail: bistrosmak@op.pl

Istnieje możliwość organizacji cateringu wraz z wypożyczeniem zastawy stołowej, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego oraz obsługi kelnerskiej.