Jako profesjonalna firma cateringowa organizując wydarzenie firmowe projektujemy właściwą aranżację spotkania. Zapewnimy profesjonalną obsługę kelnerską, właściwe wyposażenie, odpowiedni wystrój i dekoracje. Menu proponowane przez Bistro Smak Catering układane jest w oparciu o charakterystykę spotkania i sugestie naszych odbiorców. Kompozycje potraw w formie finger foods, dań ciepłych czy deserów zaspokoją gusta kulinarne uczestników cateringu. Nasz catering biznesowy obejmuje zarówno standardowy catering do firm, jak i bardziej wykwintny catering eventowy, który dostarczamy na imprezy firmowe organizowane w siedzibie firmy lub dowolnym innym miejscu na terenie miasta Warszawa.
Catering do firm – doskonałe dopełnienie spotkania biznesowego
Spotkanie z ważnym klientem lub kontrahentem warto wzbogacić o akcent kulinarny w postaci słodkich przekąsek do kawy, a nawet lunchowych dań ciepłych. W zależności od specyfiki oraz pory spotkania Naszym Klientom oferujemy kompleksową obsługę cateringową, w ramach której zapewniamy napoje, dania bufetowe, dania luchowe i obiadowe oraz słone i słodkie przekąski.
Catering do firm wraz z dowozem na terenie miasta Warszawa odpowiada na zróżnicowane potrzeby klienta biznesowego. Obok drobnych poczęstunków mających stanowić dopełnienie spotkania biznesowego oferujemy również kompletne zestawy obiadowe dla uczestników szkoleń i spotkań firmowych. Dzięki temu nie musicie Państwo szukać dogodnie zlokalizowanego lokalu gastronomicznego. Lunch zostanie dostarczony bezpośrednio do sali konferencyjnej. Możemy również przygotować poczęstunek w postaci ciepłego bufetu, który podamy w zaplanowanej przerwie obiadowej.
Catering eventowy – poczęstunek perfekcyjnie dopasowany do okazji
Jubileusz firmy, spotkanie integracyjne, wigilia firmowa – w życiu firmy jest wiele okazji, które warto uczcić stosownym poczęstunkiem. Nasz catering eventowy to harmonijnie skomponowane menu, w ramach którego zapewniamy dania i napoje stosownie do okazji. W zależności od Państwa preferencji catering eventowy może się skupiać przede wszystkim na daniach serwowanych w formie ciepłego lub zimnego bufetu, jak również obejmować poczęstunek wielodaniowy złożony z ciepłego obiadu, słodkich deserów, zimnego bufetu oraz ciepłej kolacji. Catering eventowy wielodaniowy polecamy przede wszystkim jako catering na imprezy okolicznościowe, takie jak jubileusze oraz integracje firmowe organizowane w ramach bankietu lub balu.
Catering biznesowy oferujemy na terenie miasta Warszawa. Zachęcamy do przesłania zapytania ofertowego na adres e-mail: bistrosmak@op.pl bądź do kontaktu telefonicznego 504 247 360 w celu zindywidualizowania Państwa potrzeb.
Zakres oferty cateringu biznesowego
W ramach realizowanych zamówień na catering do firm zapewniamy kompleksową obsługę wydarzenia, w raz z serwisem kelnerskim oraz wypożyczeniem zastawy stołowej i sztućców. W przypadku zamówień na obiady do pracy oferujemy dostawę zamówień pod wskazany adres. Zamówienia pakujemy w wysokojakościowe pojemniki jednorazowe o doskonałych parametrach termicznych, które dodatkowo zabezpieczamy na czas transportu przed wystygnięciem. Dzięki temu mamy pewność, że dostarczane Państwu dania ciepłe zachowują optymalną temperaturę i są gotowe do spożycia.
Menu przerwa kawowa
- Kawa naturalna z expresu + dodatki (mleko, cukier)
- Herbata czarna, smakowa + dodatki (cytryna, cukier)
- Woda niegazowana but. 500 ml.
- Woda gazowana but. 500 ml.
- Sok owocowy podany w dzbankach (różne smaki)
- Kanapki dekoracyjne typu:
- Grillowany kurczak, żurawina, kiełki
- Grillowane warzywa, sos bazyliowy, kiełki
- Szynka, ser, warzywa, kiełki
- Bankietowe kruche ciasteczka
Dania ciepłe:
- Krem z pomidorów z bazyliowym pesto
- Żur z jajem i kiełbasą
- Kofta oraz dip jogurtowo – ogórkowy
- Mini szaszłyki drobiowe z kolorową papryką
- Pieczarki faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Panierowany ser camembert oraz sos żurawinowy
- Pierożki z ciasta filo z farszem mięsno – warzywnym
Dania zimne:
- Szpinakowe naleśniki zawijane z serkiem i wędzonym łososiem
- Mini wrap tortilla podane z :
- Kruche sałaty, ser mozzarella, pomidory, sos bazyliowy
- Kruche sałaty, bekon, jajo na twardo, sos ziołowy
- Roladki z kaczki zawijane z gruszką, sos balsamiczny
- Placuszki z kaszy gryczanej z musem z papryki
- Ptysie nadziewane musem z kurczaka
- Półmisek ciast: sernik, brownie, mini babeczki z owocami, mufiny
- Owoce sezonowe filetowane: ananas, melon, kiwi, pomarańcz
- Kawa naturalna z expresu + dodatki (mleko, cukier)
- Herbata czarna, smakowa + dodatki (cytryna, cukier)
- Woda niegazowana but. 500 ml.
- Woda gazowana but. 500 ml.
- Sok owocowy podany w dzbankach (różne smaki)
CATREING W FORMIE BUFETU
Bankietowe ciasteczka typu:
- Mini pączki
- Rogaliki z marmoladą
- Kruche ciasteczka
- Ciasteczka bakaliowe
Półmisek ciast typu:
- Szarlotka
- Sernik
- Ciasto czekoladowe
Półmisek owoców typu:
- Jabłko
- Banan
- Ananas
- Winogrono
Tartinki mini kanapeczki podane z:
- Szynką, serem i warzywami
- Grillowanymi warzywami
Tortilla zawijana z:
- Bekonem, jajem i sosem ziołowym
- Serem mozzarella i bazyliowym pesto
Dodatkowo:
- Roladki z kurczaka, sera blue, gruszki z orzechami i sosem balsamicznym
- Szpinakowe naleśniki z serkiem Philadelphia i wędzonym łososiem
- Tartoletki, kruche babeczki z musem z kurczaka
- Mini szaszłyki z krewetek z pieczoną papryką
- Kruche sałaty z serem feta, pieczonym burkiem i sosem balsamicznym
- Kruche sałaty z grillowanym kurczakiem i sosem miodowo – musztardowym
- Kawa z expresu, cukier, mleko
- Herbata, cukier, cytryna
- Woda gazowana / niegazowana
- Soki owocowe różne smaki podane w dzbankach