Jako profesjonalna firma cateringowa organizując wydarzenie firmowe projektujemy właściwą aranżację spotkania. Zapewnimy profesjonalną obsługę kelnerską, właściwe wyposażenie, odpowiedni wystrój i dekoracje. Menu proponowane przez Bistro Smak Catering układane jest w oparciu o charakterystykę spotkania i sugestie naszych odbiorców. Kompozycje potraw w formie finger foods, dań ciepłych czy deserów zaspokoją gusta kulinarne uczestników cateringu. Nasz catering biznesowy obejmuje zarówno standardowy catering do firm, jak i bardziej wykwintny catering eventowy, który dostarczamy na imprezy firmowe organizowane w siedzibie firmy lub dowolnym innym miejscu na terenie miasta Warszawa.

Catering do firm – doskonałe dopełnienie spotkania biznesowego

Spotkanie z ważnym klientem lub kontrahentem warto wzbogacić o akcent kulinarny w postaci słodkich przekąsek do kawy, a nawet lunchowych dań ciepłych. W zależności od specyfiki oraz pory spotkania Naszym Klientom oferujemy kompleksową obsługę cateringową, w ramach której zapewniamy napoje, dania bufetowe, dania luchowe i obiadowe oraz słone i słodkie przekąski.

Catering do firm wraz z dowozem na terenie miasta Warszawa odpowiada na zróżnicowane potrzeby klienta biznesowego. Obok drobnych poczęstunków mających stanowić dopełnienie spotkania biznesowego oferujemy również kompletne zestawy obiadowe dla uczestników szkoleń i spotkań firmowych. Dzięki temu nie musicie Państwo szukać dogodnie zlokalizowanego lokalu gastronomicznego. Lunch zostanie dostarczony bezpośrednio do sali konferencyjnej. Możemy również przygotować poczęstunek w postaci ciepłego bufetu, który podamy w zaplanowanej przerwie obiadowej.

Catering eventowy – poczęstunek perfekcyjnie dopasowany do okazji

Jubileusz firmy, spotkanie integracyjne, wigilia firmowa – w życiu firmy jest wiele okazji, które warto uczcić stosownym poczęstunkiem. Nasz catering eventowy to harmonijnie skomponowane menu, w ramach którego zapewniamy dania i napoje stosownie do okazji. W zależności od Państwa preferencji catering eventowy może się skupiać przede wszystkim na daniach serwowanych w formie ciepłego lub zimnego bufetu, jak również obejmować poczęstunek wielodaniowy złożony z ciepłego obiadu, słodkich deserów, zimnego bufetu oraz ciepłej kolacji. Catering eventowy wielodaniowy polecamy przede wszystkim jako catering na imprezy okolicznościowe, takie jak jubileusze oraz integracje firmowe organizowane w ramach bankietu lub balu.

Catering biznesowy oferujemy na terenie miasta Warszawa. Zachęcamy do przesłania zapytania ofertowego na adres e-mail: bistrosmak@op.pl bądź do kontaktu telefonicznego 504 247 360 w celu zindywidualizowania Państwa potrzeb.

Zakres oferty cateringu biznesowego

W ramach realizowanych zamówień na catering do firm zapewniamy kompleksową obsługę wydarzenia, w raz z serwisem kelnerskim oraz wypożyczeniem zastawy stołowej i sztućców. W przypadku zamówień na obiady do pracy oferujemy dostawę zamówień pod wskazany adres. Zamówienia pakujemy w wysokojakościowe pojemniki jednorazowe o doskonałych parametrach termicznych, które dodatkowo zabezpieczamy na czas transportu przed wystygnięciem. Dzięki temu mamy pewność, że dostarczane Państwu dania ciepłe zachowują optymalną temperaturę i są gotowe do spożycia.


Przykładowe menu na catering biznesowy

Menu przerwa kawowa

  • Kawa naturalna z expresu + dodatki (mleko, cukier)
  • Herbata czarna, smakowa + dodatki (cytryna, cukier)
  • Woda niegazowana but. 500 ml.
  • Woda gazowana but. 500 ml.
  • Sok owocowy podany w dzbankach (różne smaki)
  • Kanapki dekoracyjne typu:
    • Grillowany kurczak, żurawina, kiełki
    • Grillowane warzywa, sos bazyliowy, kiełki
    • Szynka, ser, warzywa, kiełki
    • Bankietowe kruche ciasteczka

 

Dania ciepłe:

  • Krem z pomidorów z bazyliowym pesto
  • Żur z jajem i kiełbasą
  • Kofta oraz dip jogurtowo – ogórkowy
  • Mini szaszłyki drobiowe z kolorową papryką
  • Pieczarki faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • Panierowany ser camembert oraz sos żurawinowy
  • Pierożki z ciasta filo z farszem mięsno – warzywnym

 

 

Dania zimne:

  • Szpinakowe naleśniki zawijane z serkiem i wędzonym łososiem
  • Mini wrap tortilla podane z :
    • Kruche sałaty, ser mozzarella, pomidory, sos bazyliowy
    • Kruche sałaty, bekon, jajo na twardo, sos ziołowy
  • Roladki z kaczki zawijane z gruszką, sos balsamiczny
  • Placuszki z kaszy gryczanej z musem z papryki
  • Ptysie nadziewane musem z kurczaka
  • Półmisek ciast: sernik, brownie, mini babeczki z owocami, mufiny
  • Owoce sezonowe filetowane: ananas, melon, kiwi, pomarańcz
  • Kawa naturalna z expresu + dodatki (mleko, cukier)
  • Herbata czarna, smakowa + dodatki (cytryna, cukier)
  • Woda niegazowana but. 500 ml.
  • Woda gazowana but. 500 ml.
  • Sok owocowy podany w dzbankach (różne smaki)

 


CATREING W FORMIE BUFETU

 

Bankietowe ciasteczka typu:

  • Mini pączki
  • Rogaliki z marmoladą
  • Kruche ciasteczka
  • Ciasteczka bakaliowe

 

Półmisek ciast typu:

  • Szarlotka
  • Sernik
  • Ciasto czekoladowe

 

Półmisek owoców typu:

  • Jabłko
  • Banan
  • Ananas
  • Winogrono

 

Tartinki mini kanapeczki podane z:

  • Szynką, serem i warzywami
  • Grillowanymi warzywami

 

Tortilla zawijana z:

  • Bekonem, jajem i sosem ziołowym
  • Serem mozzarella i bazyliowym pesto

 

Dodatkowo:

  • Roladki z kurczaka, sera blue, gruszki z orzechami i sosem balsamicznym
  • Szpinakowe naleśniki z serkiem Philadelphia i wędzonym łososiem
  • Tartoletki, kruche babeczki z musem z kurczaka
  • Mini szaszłyki z krewetek z pieczoną papryką
  • Kruche sałaty z serem feta, pieczonym burkiem i sosem balsamicznym
  • Kruche sałaty z grillowanym kurczakiem i sosem miodowo – musztardowym
  • Kawa z expresu, cukier, mleko
  • Herbata, cukier, cytryna
  • Woda gazowana / niegazowana
  • Soki owocowe różne smaki podane w dzbankach