Święta Wielkiej Nocy to wyjątkowy czas. Wspólnie spędzone chwile z bliskimi przy świątecznym stole. Niesamowity nastrój, aromat, zapach i smak świątecznych, zarazem tradycyjnych potraw, to jedne z ważniejszych składników udanych Świąt. Firma BISTRO SMAK CATERING pragnie zaproponować Państwu tradycyjne Świąteczne Menu.  Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.

MENU WIELKANOCNE

PRZYSTAWKI ZIMNE

Przekąski zimne na półmisku dekorowane, gotowe do postawienia na stół:

 Śledzik w śmietanie   90,00 zł/półmisek 1 kg.

Śledzik w oleju z cebulką   90,00 zł/półmisek 1 kg.

Jajka w majonezie oprószone szczypiorkiem  55,00 zł/półmisek 20 połówek

Jajka faszerowane pieczarką   55,00 zł/półmisek 20 połówek

Jajka faszerowane pastą z wędzonego łososia   55,00 zł/półmisek 20 połówek

Ryba po grecku   85,00 zł/półmisek 1 kg.

Tymbaliki drobiowe z kurczakiem i warzywami  110,00 zł/półmisek 10 szt.

Tradycyjna sałatka jarzynowa   60,00 zł/półmisek 1 kg.

Sałatka brokułowa   60,00 zł/półmisek 1 kg.

Półmisek wędlin z pasztetem podane z chrzanem  120,00 zł/półmisek 1 kg.

Roladki z szynki faszerowane musem jajeczno-chrzanowym   65,00 z/półmisek 1 kg.

Schab ze śliwką w maladze   100,00 zł/półmisek 1 kg.

Mini kanapeczki wielkanocne   60,00 zł/półmisek 10 szt.

– z jajkiem i śledzikiem

– z łososiem, jajkiem i pastą ziołową

– z serkiem pleśniowy i suszonymi pomidorami

 

 DANIA NA CIEPŁO

Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajem  19,00 zł / 1 L.

Zupa chrzanowa  18,00 zł / 1 L.

Schab pieczony w sosie śliwkowym  15,00 zł / 130 g.

Karczek pieczony w sosie chrzanowym.  15,00 zł / 130 g.

Biała kiełbasa zapiekana w chrzanie 10,00 zł / 130 g.

Złocista roladka  indyka z serkiem i papryką  14,00 zł / 130 g.

Dodatki do wyboru:

ziemniaki, puree ziemniaczane, pieczone ziemniaki, ryż, kasza gryczana  6,00 zł/200g.

Surówka lub warzywa na ciepło  6,00 zł/150 g.

Dania mięsne – zamówienia min. 10 porcji

 

CIASTA 

Sernik z bakaliami  85,00 zł / 1 kg.

Mazurek wielkanocny  85,00 zł / 1 kg.

Babka piaskowa  85,00 zł / 1 kg.

 


Istnieje możliwość organizacji cateringu wraz z wypożyczeniem zastawy stołowej, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego oraz z obsługą kelnerską. ( oferta wg. indywidualnych ustaleń )

Zamówienia    tel.:  504 247 360   lub    e-mail: bistrosmak@op.pl

Dostawa płatna 50 zł

Pracujemy do 18.04.2024 r.

Zamówienia przyjmujemy do 14.04.2024 r.

Nie zmniejszamy ilości potraw na półmiskach, ani dań ciepłych.